1Pcs Unisex China Veido, Burnos Kaukę, Lauko Šalies KD2.5 Apsaugos Nuo Dulkių Apima Seksualus Medvilnės Galima Skalbti Daugkartinių Apsauginę Kaukę Nuo Dulkių.

1Pcs Unisex China Veido, Burnos Kaukę, Lauko Šalies KD2.5 Apsaugos Nuo Dulkių Apima Seksualus Medvilnės Galima Skalbti Daugkartinių Apsauginę Kaukę Nuo Dulkių.

w100305

Nauja

Yra sandėlyje

€5.40 €3.24
Vnt.

Žymos: klubas veido kaukė, nustatyti holografinis blizgančiais, metai kostiumai, kaukės, diržas magnetas, stabdžių dulkės plug, belaidžio app nuotolinio valdymo kiaušinis vibratorius, sekso žaislai moterims, grįžtamasis blizgančiais kaukė, kaukė reusabl, veido nėrinių kaukė, kaukė pasididžiavimas.

Elemento tipas: Blizgučiai, Veido, Burnos Kaukę

Būklė: 100% visiškai naujas

Kaukė stilius: kabantys ausis

Medžiaga: medvilnė

Dydis(L*W): 23cm*13cm / 9.05 colių*5.11 colių

Spalva: Juoda / Sidabro / Aukso

Stilius - Gali Insertable Apsaugos filtras

Stilius B - Pagrindinio stiliaus (Ne Apsauginis filtras)

Modelius Tipas: Blizgančiais

Savybės:

1. Naujos Lauko Burna, apima Skalbti Pakartotinai Veidą padengti Blizgančiais Apsaugos dangtelį.

2. Elastinga lankelį burną-dangtis yra pakankamai platus, kad padengti, nosies, burnos ir veido, labai patogūs dėvėti.

3. Jis gali apsaugoti jūsų lūpas ir veidą nuo dulkių, žiedadulkių, uosis, rūkas ir migla, transporto išmetamosios dujos ir pasyvus rūkymas.

4. Viršelio lukštais gali būti plaunami, kai jie gauti purvinas ir filtrai yra keičiami.

5. Dangtis yra pagaminti iš audinio ir blizgučiai, silpno kvapo.Išimkite filtrą pirma, pamerkti jį į šiltą vandenį 15 minučių, ir kvapas bus panaikintos lėtai.

6. Principas filtrą, aktyvios anglies negali būti nuplauti.

Apie gaminį:

Veido kaukė buvo pagaminta iš odos draugiškas medžiagos, pralaidžios orui ir patogūs dėvėti.Tai puikiai tinka kasdieniniam naudojimui.

Minkšta, lygi ir kvėpavimas.Ji yra pakankamai patogus, kad ne patrinti veidą ir tinka dėvėti bet kuriuo metu.Negalima dėvėti skausmas, net jei jums dėvėti kaukę ilgą laiką.Pastaba: Šis produktas turės spalvų skirtumas dėl skirtingų monitorių

Galima skalbti daugkartinio naudojimo.Madinga modelius yra toks mielas ir akį traukiantis.Bendras dydis, tampri ir reguliuojamas dirželis tinka dauguma žmonių, vienas dydis tinka visiems.

Elastiniai earmuffs yra pakankamai plati, kad apimtų nosies, burnos bei veido ir yra patogūs dėvėti.Elastinga reguliuojamas auskarai, kad patogiai priglustų prie kojos ir yra lengva nešioti ir nukristi!

Tinka patalpų šeimos ir lauko kelionės, traukinių, oro uostuose, gatvėse ir kitose viešose vietose.Idealiai tinka apsaugoti jus nuo dulkių, rūko, dūmų, taršos, pelenai, žiedadulkės, amatų, sodininkystės, kelionės, ir anonimiškumą.Tiesiog džiaugtis švaria ir sveika aplinka

Pastabos:

1. Prašome leidžiama 1-5mm skirtumai dėl vadovo matavimo, dėkojame už jūsų supratimą!

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, prašome suprasti, kad nuotraukos gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Paketas apima:

1Pcs * Nagų Kaukė

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai