6 In 1 40K ar 80K Ultragarso Kavitacijos Dulkių Radijo Dažnio Lazerio 8 Pagalvėlės lipo Lazeriu Lieknėjimo Mašina

6 In 1 40K ar 80K Ultragarso Kavitacijos Dulkių Radijo Dažnio Lazerio 8 Pagalvėlės lipo Lazeriu Lieknėjimo Mašina

w100137

Nauja

Yra sandėlyje

€575.01 €253.01
Vnt.

Žymos: 40k modelis, krioterapija veido, 2s lipo baterijos, cavit, 32mm derva, warhammer 40k space marines, rinkinio modelis derva, fm radijas, 40k derva, 80k kavitacijos mašina.

6in1 Ultragarsinis Riebalų nusiurbimas 40K AR 80K Kavitacijos Dulkių Daugiapoliame bipolor RF lazerio Lieknėjimo radijo dažnių ODOS KŪNO SALONAS MAŠINA

Savybės:

1.Neskausmingas gydymo dėmesį RD energijos, esant teisingą padėtį,palyginti su kitomis radijo dažnio technologija .ji naudoja mažai energijos ir aukšto dažnio,saugus ir veiksmingas. 2.Siekiama odos paviršių ir giliai vietą,naudojant sudėtingas būdas kontroliuoti įvairių srovių ir energijos,tiesioginės prieigos prie įvairių odos sluoksnį. 3.Nesukelia reiškinys, nelygios odos.Selektyviai nusitaikyti riebalinio audinio,kad būtų išvengta šildymo kitų riebalų,kad būtų pasiekti sparčiausiai gydymo poveikis Visas procesas yra baigtas, be poreikio operacija ir anestezija.Labiausiai naudinga 40KHZ ultragarso kavitacijos sistema. 4.Be šalutinio poveikio ir rizikos, įgyti svorio atgal, rezultatai yra gana akivaizdus.Neturi įtakos normalios darbo ir gyvenimo.Spalvų lietimui jautrus ekranas.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai