Maiyue star 3,0 colių motociklo kamera, WiFi, GPS navigaciją HDR vairavimo diktofonas DVR dual 1080P loop įrašymo stovėjimo stebėjimą

Maiyue star 3,0 colių motociklo kamera, WiFi, GPS navigaciją HDR vairavimo diktofonas DVR dual 1080P loop įrašymo stovėjimo stebėjimą

w170335

Nauja

Yra sandėlyje

€128.99 €92.87
Vnt.

Žymos: ekg monitorius, transend wi-fi, sd card, gp tracker, stebėti mažus, pritaikyti wifi, navigacijos gps, comput stebėti, 7 automobilių stebėti, 35 stebėti, dvr moto.

Maiyue star 3,0 colių motociklo kamera, WiFi, GPS navigaciją HDR vairavimo diktofonas DVR dual 1080P loop įrašymo stovėjimo stebėjimą

pagrindinė funkcija:

1. Šis motociklas, fotoaparatas ateina su 2 (dviem) " full HD 1080p kameros.Tiek priekinės ir galinės kameros įrašo aukštos kokybės 1080P vaizdo įrašą 30 kadrų per sekundę.

2. Šis produktas turi 1920*1080 ekranas, kuris yra labai patogus naudoti, ir jis yra labai aiškiai ir ryškiai per dieną, ir naktį.

3. Išjungus programą, trumpam įjungti degimą ir kamera automatiškai pradeda įrašymą, ir kai uždegimo jungiklis yra išjungtas, fotoaparatas automatiškai sustabdyti įrašymą.

4. Produkto saugaus jojimo priminimo funkcija, kurios bus jums priminti, kai greičio viršijimą ar dirba viršvalandžius, todėl jojimo saugiau. (Ši funkcija reikalauja, kad GPS modulis)

5. Pagrindinis DVR įrenginio ir kameros yra lietaus-proof (IP67 apsaugos lygis), tai yra visiškai gerai, kad naudoti juos lietingą dieną.

6. Produktas yra paprasta ir lengva naudoti.Žiūrėti vaizdo įrašus ir nustatyti dalykai gali būti padaryta per mobiliąsias programas.

specifikacija:

Lustų rinkinys: MSC8339D

Jutiklis: GC2053

Objektyvo kampas: 140 laipsnių

Video rezoliucija: Priekiniai ir galiniai: 1080P 30 fps

Priimančiosios vandeniui klasė: IP66

Objektyvas atsparus vandeniui klasė: IP67

Video codec/formatas: H. 264/MOV

G sensor: 3-ašių G-sensorius, L/M/H lygis

Atminties kortelės talpa: iki 10,128 Gb klasė

Ekranas: 3 colių didelės raiškos jutiklinis ekranas

Darbinė įtampa: DC 5V

Darbinė temperatūra (℃): 20℃~60℃

Darbo drėgnumas (℃): 15%-60%RH

WIFI: Parama

GPS: Parama

HDR funkcija ir safe mode

Palyginti su kitomis vaizdo grotuvams, tai yra didelis dinaminis diapazonas (HDR) funkciją, kuri gali suteikti jums daugiau dinaminis diapazonas ir vaizdo informaciją.Ji taip pat turi saugaus jojimo priminimo funkcija, kurios bus jums priminti, kai jojimo greičio arba viršvalandžius, taip, kad jūs galite važiuoti saugiau (ši funkcija reikalauja, kad GPS modulis)

Daugiau Naudinga Funkcija

Galite atsisiųsti vaizdo įrašus į savo telefoną per WiFi ir dalinkitės jais su socialinėmis platformomis; Jei įrašas sustabdytas dėl misoperation važiuojant, įrašymas pradedamas automatiškai po 30 sekundžių, įrašymo, jei poveikis yra nustatytas, vaizdo failas įrašomas automatiškai užsirakintų automatiškai perrašyti.

Nė vienas klientas komentarus šiuo metu.

<

Panašūs produktai